Gezocht: nieuwe arts-onderzoeker PWN

Het Radboudumc en de Pancreatitis Werkgroep Nederland (PWN) zijn op zoek een nieuwe arts-onderzoeker voor de coördinatie van de multicentrische FLUYT trial, die onderzoekt of periprocedurele hydratie met Ringer’s lactaat het risico op post-ERCP pancreatitis verlaagt.

De FLUYT trial is geïnitieerd vanuit het Radboudumc en wordt uitgevoerd onder de vlag van de PWN. Daarom word je als arts-onderzoeker ook betrokken bij de coördinatie van de andere projecten van de Pancreatitis Werkgroep Nederland, vanuit het datacenter in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Ben je een arts die zich wil specialiseren op MDL-gebied? Dan zou dit wel eens iets voor je kunnen zijn.

Profiel

Je bent iemand die helemaal gaat voor verbluffende onderzoeksresultaten. Klinische en wetenschappelijke ervaring zijn een pré, enthousiasme en werklust een vereiste. Tevens kun je uitstekend zelfstandig functioneren. We willen graag dat je actief meedenkt over de exacte invulling van je promotie, maar tot je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden behoren:

  • Opzetten en coördineren van trials
  • Uitwerken van een onderzoeksprotocol op basis van een subsidieaanvraag
  • Uitvoeren en coördineren van de dataverzamelingen en uitvoeren van de data-analyse conform het onderzoeksplan
  • Schrijven van wetenschappelijke publicaties voor internationale tijdschriften
  • Schrijven van beursaanvragen
  • Coördinatie van de Pancreatitis Werkgroep Nederland

Procedure en data

Spreekt ons profiel voor arts-onderzoeker je aan? Dan kun je tot uiterlijk donderdag 22 februari 23.59 een motivatiebrief + CV mailen naar X.Smeets@pancreatitis.nl. Voor vragen kan er per e-mail of telefoon (088-320 7054) contact worden opgenomen. Voor de geselecteerden zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden op maandag 26 februari van 17.00-19.00 in het Radboudumc. Degenen die geselecteerd worden voor een gesprek zullen hiervan op vrijdag 23 februari bericht krijgen. Er dient rekening gehouden te worden met een start per 1 april 2018. De aanstelling bij het Radboudumc is om te beginnen voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid.