Vacature arts-onderzoeker pijnbestrijding chronische pancreatitis

De Pancreatitis Werkgroep Nederland (PWN) en het Radboudumc zijn op zoek naar een nieuwe arts-onderzoeker voor de (verdere) opzet en coördinatie van de multicenter trial COMBO. In dit onderzoek wordt de ideale behandeling van chronische pancreatitis onderzocht. Daarnaast zal er gestart worden met een multicenter trial naar het optimaliseren van de pijnbestrijding bij chronische pancreatitis. Wil jij promoveren bij de MDL en vind je pancreatitis een interessant ziektebeeld? Dan is dit mogelijk jouw baan!

Je werkt zowel vanuit het Radboudumc als vanuit het PWN-datacenter, dat gevestigd is in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. De PWN is een internationaal toonaangevende multidisciplinaire onderzoeksgroep met ruim 180 leden vanuit alle 7 universitair medische centra en meer dan 20 grote opleidingsziekenhuizen. Het doel van de werkgroep is het verbeteren van de behandeling en diagnostiek van patiënten met acute en chronische pancreatitis door combinatie van centralisatie, consultatie en multicenter onderzoek. Inmiddels zijn hieruit al meerdere landelijke gerandomiseerde trials en promotieonderzoeken voortgekomen met grote internationale impact.

 

Wij zoeken een arts-promovendus om deze COMBO-trial verder te coördineren en een nieuwe trial op te zetten. Je bent de spil in het web en je zorgt ervoor dat deze studies nauwgezet worden uitgevoerd in de deelnemende centra, door o.a. goed contact te houden met alle lokale hoofdonderzoekers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor datacollectie en uiteindelijk ook voor de analyses en het schrijven van wetenschappelijke publicaties. 

 

Profiel

We zoeken in jouw een ondernemende en enthousiaste arts-promovendus met een afgeronde studie Geneeskunde. Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid om af en toe een stapje extra te zetten. Je bent sociaal en communicatief sterk. Daarnaast kun je goed in een team participeren. Je kunt goed prioriteren en dus hoofd- en bijzaken onderscheiden. Enige kennis met onderzoeksmethodologie en statistische programma’s is een pre.

 

Sollicitatie procedure
Spreekt ons profiel voor arts-onderzoeker je aan? Dan kun je tot uiterlijk 26 juni 2022 een motivatiebrief met CV mailen naar mi.de.jong1@antoniusziekenhuis.nl. Voor vragen kan er per e-mail of per telefoon (088 320 7054) contact opgenomen worden met arts-onderzoeker Mike de Jong. De startdatum zal 01-09-2022 zijn. Je zult betaalt worden volgens schaal 10.